Vážený zákazníci

20.11.2015 00:00

Radi by sme Vás privítali na našom webe, kde Vám predstavíme tepelné zariadenie Teza 2000.

Máme už mnoho spokojných zákazníkov a budeme radi, keď k nim budete patriť i Vy.

 

JEDINEČNÉ KÚRENIE V KAŽDOM SMERE

NAJMENŠIE TEPELNÉ ZARIADENIE

                      TEZA 2000 - cca 60 m2                           

NOVINKA: IMPULZNE KÚRENIE !!! Pozri: eshop-teza.sk

        IMPULZNA JEDNOTKA + 3 X TEZA 2000

                                               

Ponúkame kompletné systémy: 1 x, 2 x, 3 x TEZA®2000 komplet, 3 x TEZA®2000 komplet s IMPULZNOU JEDNOTKOU pre cca 100m2

IMPULZNÝ VYKUROVACÍ SYSTÉM  je funkčný len s tepelnými zariadeniami TEZA®2000.
Má velmi nízke finančné náklady na vykurovanie, kde si možete nastaviť spotrebu podľa vlastných predstav.
Tepelný výkon tohto systému je dostačujúci pre zateplené objekty.

 

IMPULZNA JEDNOTKA :

 

Impulzna jednotka je určena k ovládániu a regulacii tepelných zariadení TEZA®2000.

Impulzna jednotka je spolahlivá a bezpečná. Pokial se naučíte s impulznou jednotkou pracovať, odmení se Vám nízkými nákladmi na topnú sezónu. K impulznej jednotke je priložený podrobný návod k zapojeniu a ovládaniu.
 
Impulznú jednotku možete doplniť priestorovým termostatom, wifi priestorovým termostatom anebo wifi zásuvkou, a tým možete všetko ovládať mobilným telefonom. Pri objednávke si možete toto doplniť.
 
S impulznou jednotkou si možete všetko regulovať podla aktuálneho počasia. Rozsah dennej spotreby si možete nastaviť od 27 kW za deň až po max. 74 kW za deň ( TEZA®2000 – 3 x KOMPLET + IMPULZNA JEDNOTKA ). V prípade, že by ste chceli okamžité teplo alebo by nastaly silné mrazy možete impulznu jednotku prepnúť na 100% výkon.
 
Priemerná spotreba elektrickéj energie u tohto systému za je cca 60 kW za deň.Samozrejme sa dá spotreba aj tepelný výkon snížiť alebo zvýšiť podľa Vašich predstav.Napríklad pre dielňu, garáž, komerčné priestory, chatu a pod.

 

 TESTOVANIE : 

nový zateplený rodinný dom 170m2, podlahové kúrenie + radiátory - testované 8 rokov

nový zateplený rodinný dom  140m2, radiátory - testované 5 rokov

    VŠETKO BEZPROBLÉMOVÉ A FUNKČNÉ !!!

  

KDE INÝ KONČIA, MY ZAČÍNÁME

Žiadny plyn, žiadny komín, žiadne revizie kotla, žiadne starosti ! Základné prevedenie: 3 x TEZA®2000 + IMPULZNY SYSTÉM. Úspora až 50% oproti elektrokotlom, priamotopom a elektrickým foliám !!! Vhodné pre zateplený rodinný dom cca100m2, chatu, garáž, kancelár a pod. Spotreba 2-3 kWh tepelný výkon 5-6kW. Stačí len 10 A jistič !!! Odber prúdu len 9 A !!! Taktiež pre 200m2 !!! (zkúšky sa vykonávaly v nezateplenom objektu.) PODMIENKA: Tepelné zariadenia TEZA®2000, ocelové panelové radiátory do 120cm alebo podlahové kúrenie. Tento systém je možné použiťt pre podlahové kúrenie alebo pre ocelové panelové radiátory do dĺžky 120cm. Príklad: pre 100m2 - radiátory:  Obývacia izba 22k 5/120, ložnica 22k 5/100, pokoj 22k 5/90, kuchyňa 11k 5/100, kúpelňa rebrík 45/100. Doporučená celková dĺžka do 5 metrov. Priemerná spotreba elektrickej energie pre cca 100m2 za deň 65 kW, maximálna spotreba 74 kW. Samozrejme sa dá spotreba alebo tepelný výkon snížiť alebo zvýšiť. Možnost ovládánia mobilom.

 

MÁME RIEŠENIE PRE KAŽDÝ DOM - KÚRENIE BEZ KOTLA A BEZ KOMÍNA !!!

MINIMÁLNE O 30% NIŽŠIA SPOTREBA AKO U ELEKTROKOTLA

MINIMÁLNĚ O 50% NIŽŠIA SPOTREBA AKO U PRIAMOTOPOV

AK POUŽIJETE K NAŠIM PRODUKTOM PRIESTOROVÝ TERMOSTAT

BUDE SPOTREBA ELEKTRICKEJ ENERGIE EŠTE NIŽŠIA

 

VEĽMI VÝHODNÉ AJ PRE NÍZKOENERGETICKÉ

DOMY A DREVOSTAVBY

 

  TEPELNÉ ZARIADENIE NA VYKUROVANIE

CERTIFIKÁT č./ No. 022/104/2012 zo dňa 30.05.2012


 

ÚSTREDNÉ A PODLAHOVÉ KÚRENIE BEZ KOTLA, KOMÍNA, PLYNU A STRÁT

VÝHODY :

- nízke poriaďovacie náklady, ekologické a bezpečné

- nízka spotreba elektrickej energie, istenie len 10 A

- spoľahlivé a recyklovateľné, kúrenie bez strát

- veľmi výhodné v kombinácii s iným zdrojom tepla, krbom  apod.

- vhodné do domu, bytu, kancelárií, garáže, na chatu apod.

- veľký rozsah možností regulácie teploty, možnosť kúrenia v úspornom režime

- zariadenie je ľubovoľne umiestniteľné, jednoduchá montáž

- bezporuchovosť, nehrozí výbuch ako napríklad u plynu !

- tepelné zariadenie je nenáročné na priestor, netreba prepájať poschodia

- vykurovací systém je rýchlo zraelizovateľný

- jednoduché zasielanie poštou, jednoduchý servis

 

 

SERVIS :

Tepelná zařízení TEZA®2000 se vyznačují spolehlivostí a bezporuchovostí a několikanásobně převyšují životnost kotlů. V případě, že by ale i tak tepelné zařízení přestalo fungovat například z důvodu absence vody a pod., servis těchto tepelných zařízení provádíme tak, že nám nefunkční zařízení pošlete například  poštou (balík do ruky) a my Vám je co v nejkratší době opravíme. Pokud by se jednalo o pozáruční servis tak celková oprava tepelného zařízení stojí polovinu z pořizovací ceny nového tepelného zařízení.

 

 

TEZA® 2000 je nové  tepelné zariadenie, ktoré pracuje na základe ohrevu cirkulujúcej vody s jedinečným vnútorným  systémom, ktorý dokáže vyprodukované teplo efektivnejšie dopraviť do radiátorov alebo podlahového kúrenia.

Tepelné zariadenie nie je nikedy teplejšie ako radiátory alebo podlahovka - dokonalé rozloženie teploty v celom systéme.

Nové  tepelné zariadenie TEZA® 2000 je určené na vykurovanie priestorov bytov,domov, kancelárií, chát, garáží atď. Vo vykurovacom systéme so zariadeniami TEZA® 2000 doporučujeme použiť oceľové panelové a rebríkové radiátory a pre podlahové kúrenie je tento systém ideály. Na toto zariadenie je potrebné použiť radiátory zodpovedajúce výkonovo danej miestnosti a ich rozmerov. Tepelné zariadenie TEZA® 2000 je bezkonkurenčne najlacnejšie, najbezpečnejšie, najspoľahlivejšie a najjednoduchšie riešenie kúrenia.  Náklady na vykurovanie sú porovnatelné ako vykurovanie plynovým kotlom. Tento systém je možné  kombinovať s inými tepelnými zdrojmi. Veľkou výhodou je, že na istenie  tepelných zariadení nám stačí 10 A. TEZA® 2000 má veľmi malé rozmery.Vykurovanie so zariadením TEZA® 2000 je ideálne pre nízkoenergetické domy.

Tepelné zariadenie TEZA® 2000 môžete vidieť nainštalované napríklad : Penzión Kamzík Stredisková 360/1 Lieskovec u Zvolena, predajňa Suveníry námestie Bardejov, Mešťanská piváreň Jozefa Vuruma 115/10 Žilina alebo info aj na adrese Mešťanská Piváreň Mariánské námestie 195/10 Žilina. Tepelné zariadenie TEZA® 2000 sme prezetovali na výstave AQUA-THERM Nitra 2012, kde bol o tento vykurovací systém veľký záujem, viď: Aqua-therm 2012 - zaujalo nás.

Ďalšia prezentácia prebehla na výstave SPIŠ-EXPO 2014 kde sme obdržali diplom za jeden z najúspešnejších vystavovateľov.